Ricas brev på svenska

God dag Sir, Hur mår du?
Jag hoppas att du klarar dig bra i de här tuffa tiderna. Så mycket som jag ville dela med dig detta efterlängtade ögonblick måste jag meddela  att examensfestligheter för detta skolår stängdes på grund av det oväntade virusutbrottet. Mot bakgrund av allt vill min familj och jag sända vår djupaste tacksamhet för att du räckte ut din hand till stöd för min utbildning. Det har varit en lång resa med dig. Om det inte gick igenom dig, skulle jag inte nått så långt. Jag skulle också vilja be om ursäkt för mina brister och besvikelser. Genom åren har jag lärt mig så mycket och jag är stolt över att säga att jag är formad till den fina personen att jag är på grund av de privilegier och möjligheter som finns för mig. Och det monetära stödet är ett privilegium som du har gett mig att gå i det samhälle vi lever i. Det kommer att vara en oändlig tacksamhet till dig och din familj / er. Just nu letar jag efter en jobbmöjlighet som UX-designer. Jag planerar att bli frilansare så att jag fortfarande kan få tid att göra mitt humanitära arbete. Så mycket som jag ville sträva efter att arbeta med en organisation-centrerad organisation, det kan inte betala mina räkningar särskilt här på Filippinerna. Ändå är jag skyldig dig och HAPFF för att du inspirerade mig att fortsätta ta del av förändringen. Mitt universitet trodde på mig och de gav mig de  praktiska färdigheterna jag behöver för att utmärka mig inom mitt område, mina föräldrar lärde mig att älska och vårda, och du lärde mig hur välvillighet kan förvandla en person. När jag stänger detta kapitel och öppnar ett nytt kommer jag alltid att komma ihåg dig och din vänlighet. På grund av människor som du är jag mer fast besluten att vara till hjälp för de fattiga. Det är verkligen inte fattigdom som dödar en dröm, det har ingen att stödja och tro på den. Det är därför jag tackar för att du tror på mig och mina drömmar. Tack!!

Med vänlig hälsning, Rica Bridget Abuzo

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.